.

.

96 Бр. 3D Стенен Декор с пеперуди, Подвижни Стикери за стена с Пеперуди, Магнити и Двустранно самозалепваща се Лента, Комплект за детска стая Направи си сам, Декор за с?

96 Бр. 3D Стенен Декор с пеперуди, Подвижни Стикери за стена с Пеперуди, Магнити и Двустранно самозалепваща се Лента, Комплект за детска

BGN 8.53
Сума
В магазина

Материал : Изработен е от PVC материал и магнит. Размер : Включва в себе си четири размера, 2.4 инча, 3,2 инча, 4 инча, на 4,7 инча.Всяка пеперуда изглежда ярко, благодарение на магнит в корема на всяка пеперуда.Тези красиви магнитни пеперуди могат да бъдат прикрепени към стените, прозорците, хладилника, метални повърхности.Идва с двустранно тиксо за употреба върху суха, чиста и гладка повърхност, може да продължи дълго време.Нашите стикери пеперуди могат да се използват за украса на тематични партита, стени, декорации Музей пеперуди, детска стая, фон за снимки, Коледа, сватба, рожден ден, производство на художествени занаяти и т.н. Материал : Изработен е от PVC материал и магнит. Размер : Включва четири размера, 2.4 инча, 3,2 инча, 4 инча, на 4,7 инча.Всяка пеперуда изглежда ярко, благодарение на магнит в корема на всяка пеперуда.Тези красиви магнитни пеперуди могат да бъдат прикрепени към стените, прозорците, хладилника, метални повърхности.Идва с двустранно тиксо за употреба върху суха, чиста и гладка повърхност, може да продължи дълго време.Нашите стикери пеперуди могат да се използват за извършване на тематични партита, стени, декорации Музей пеперуди, детска стая, фон за снимки, Коледа, сватба, рожден ден, производство на художествени занаяти и т.н. Характеристики : 1. Изработен от PVC материал, защитен от прах, издръжлив, лесен за почистване, което ви позволява да го използвате в продължение на дълго време. 2. Може да се прилага към дневната, банята, детската стая, плевене, рожден Ден, Коледа, вечеринкам в градината, фон за снимки, торту, цветен режим, кутия за подарък и т.н. 3. С помощта на магнит за корема тези магнитни пеперуди може да се прилага върху всяка метална повърхност и да се движат, без да вредят на боядисани повърхности и не оставя лепкави следи.Пратката включва : 96 x стикер на стената във формата на пеперуда Два метода : 1. С помощта на магнит върху корема на тези магнитни пеперуди може да се прилага върху всяка метална повърхност и да се движат, без да вредят на боядисани повърхности и не оставя лепкави следи. 2. С помощта на адгезивной лента пеперуди също така можете да се придържаме към неметаллическим материали.

Основни свойства

Избор на купувачи