.

.

BABEYOND Спящата Маска за Очи за Жени, Скъпа Маска за Очите, Маска за Спящата Красавица, Маска за очите, Маска за сън (в синьо)

BABEYOND Спящата Маска за Очи за Жени, Скъпа Маска за Очите, Маска за Спящата Красавица, Маска за очите, Маска за сън (в синьо)

BGN 1.33
Сума
В магазина

Материал на тази хубава маска за очи за сън : сатен и пайети.Размер : Един размер подходящ за всички с еластична лента.Идва с няколко берушей. 100% от продуктите са ръчно изработени. Размер : Един размер подходящ за всички с еластична лента.Идва с няколко берушей. 100% от продуктите са ръчно изработени.Маска за очи ръчно изработени, украсени с ресни от миглите и пайети по ръба.Тя бродирани по отношение на златна нишка на мека инструкция, която ще ви помогне да изглеждате спящата красота дори по време на сън.Специален подарък и истински красиво нещо за партита, също така може да се използва като тази маска за очи за сън. маска за сън, за жени, скъпа маска за очите, маска за спящата красавица, маска за очите, маска за сън, синя.Материал на тази хубава маска за очи за сън : сатен и пайети.Размер : Един размер подходящ за всички с еластична лента.Идва с няколко берушей. 100% от продуктите са ръчно изработени. Размер : Един размер подходящ за всички с еластична лента.Идва с няколко берушей. 100% от продуктите са ръчно изработени.Маска за очи ръчно изработени, украсени с ресни от миглите и пайети по ръба.Тя бродирани по отношение на златна нишка на мека инструкция, която ще ви помогне да изглеждате спящата красота дори по време на сън.Специален подарък и истински красиво нещо за партита, също така може да се използва като тази маска за очи за сън. маска за сън, за жени, скъпа маска за очите, маска за спящата красавица, маска за очите, маска за сън, синя.Спящата Маска за очи за Жени, Скъпа Маска за Очите, Маска за Спящата Красавица, Маска за очите, Маска за сън, Синя.

Основни свойства

Избор на купувачи