.

.

Wcnsxs Възглавница за главата с останалите Седалки Регулируеми Поддръжка на Главата на Шията Подвижна, въздушна Възглавница За Главата Пътна Възглавница за Сън, За Д?

Wcnsxs Възглавница за главата с останалите Седалки Регулируеми Поддръжка на Главата на Шията Подвижна, въздушна Възглавница За Главата

BGN 46.61
Сума
В магазина

【Отърви се от болки в шията】 облегалката за глава на автомобила поддържа главата, врата и рамото, отпуска мускулите, предпазва от болка и скованост във врата, прави вашето шофиране удобно, възпроизвежда ефект за защита на врата и на главата, ако той се използва за вашето бебе, това е така. 【Отърви се от болки в шията】 облегалката за глава на автомобила поддържа главата, врата и рамото, отпуска мускулите, предпазва от болка и скованост във врата, прави вашето шофиране удобно, възпроизвежда ефект за защита на врата и на главата, ако той се използва за вашето бебе, това е така.Какви са функциите на възглавници, за автомобилни седалки?Липсата на опора за главата може да предизвика болка в областта на шията и главата винаги удари вратата и прозореца, когато ви се спи в движещ се автомобил.Затова, моля, вземете възглавница за столче за кола, за да си спи в колата по-удобно.Функция : Произведен от кожата, трайна, екологично чист и дишаща.Пълен с пяна с памет ефект, мек и удобен.Практически елементи в ежедневието, подвижни и пере.Той е удобно поддържа главата и врата и прави живота си зад волана, по-удобна и безопасна, е най-добрият избор за вас и вашето семейство. Размер : 33 см х 29 см х 4 см Тегло : 850 грама Цвят : черен /кафяв/ бежов / червен / сив /кафе Описание : * 1. Материал : ABS + кожа + памук с ефект на памет * 2. Функция : облегалката за глава, ароматерапия *3. Размер : 33 см x 29 см x 4 см Опаковка включва : 1 х Ръководство на потребителя 1 x Основен стълб 2 x Страничен стълб 1 x Инструмент.

Основни свойства

Избор на купувачи