.

.

SOLUSTRE 19 Автомобил на Въздушна Помпа Цифров Манометър Портативен Въздушен Компресор Електрическа Помпа за гуми, ел. Помпа, Автомобилен Въздушен Компресор Помпа за п?

SOLUSTRE 19 Автомобил на Въздушна Помпа Цифров Манометър Портативен Въздушен Компресор Електрическа Помпа за гуми, ел. Помпа, Автомобилен

BGN 0.67
Сума
В магазина

Компресор за гуми : е Подходяща за различните автомобили, мотоциклети, акумулаторни колички, vi, Електрически въздушен компресор : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и мед, за по-дълга употреба.Устройство за помпане на гуми : Цифрово устройство за помпане на въздух с манометром за измерване на налягането в гумите, което позволява контрол на налягането в гумите в движение.Автоматично накачиватель гуми : Подходящ за различни видове автомобили, мотоциклети, акумулаторни колички, vi, Въздушен компресор на постоянен ток за : Поддържане на стабилно налягане в гумите може да се гарантира сигурността на шофиране и да удължи живота на гумите.Компресор за гуми : е Подходяща за различните автомобили, мотоциклети, акумулаторни колички, vi, Електрически въздушен компресор : Изработен е от висококачествена ABS-пластмаса и мед, за по-дълга употреба.Устройство за помпане на гуми : Цифрово устройство за помпане на въздух с манометром за измерване на налягането в гумите, което позволява контрол на налягането в гумите в движение.Автоматично накачиватель гуми : Подходящ за различни видове автомобили, мотоциклети, акумулаторни колички, vi, Въздушен компресор на постоянен ток за : Поддържане на стабилно налягане в гумите може да се гарантира сигурността на шофиране и да удължи живота на гумите.Пратката включва 1 х въздушна помпа 1 чанта x аксесоари 1 х кабел 1 х ръководство Характеристики Мощност : 120 W Въздушен компресор за автомобилни гуми -Размер : 16,00 X6,50 X27,00 см/6,29 X2,55 X10 Електрическа помпа за помпане на гуми Преносим автомобил помпа за гуми с манометром.Максимално налягане на въздуха : 3 Автобусни помпа с манометром. - С подсветка, удобна за контрол на налягането в гумите през нощта или в тъмна среда, Електрически въздушен компресор. -Цифров въздушна помпа с регулиране на налягането в гумите, проверете налягането в гумите автоматично шинного помпа go. -Използвайте висококачествен ABS и меден материал за дълъг период на употреба, преносим въздушен компресор. - Автоматично изключване изпомпване при достигане на определено налягане в гумите, безопасен и удобен въздушна помпа за гуми.Време напомпване : 5-10 минути Авто помпа за гуми -Цвят : жълт Време на непрекъсната работа на автомобилния помпа за помпане на гуми : 8 минути Преносим автомобил помпа за помпане на гуми -Материал : ABS, мед Напрежението на автомобилния помпа : 12 В Преносим помпа за помпане -Подходящ за леки автомобили, ванове, търговски превозни средства, повечето мотоциклети, електромобили и т.н. Въздушен компресор на постоянен ток.Описание на продукта Преносим надуваем помпа е изработена от abs-пластмаса и мед, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира.Електрическа помпа за помпане на гуми Този портативен електрически автомобил помпа за помпане на гуми е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи