.

.

Охладители за консерви TahoeBay на едро (200 пакети) Празни Полистирен договори, Прости Меки Изолирани заготовки за бутилки от напитки, бира, вода, винил проекти HTV, сватб?

Охладители за консерви TahoeBay на едро (200 пакети) Празни Полистирен договори, Прости Меки Изолирани заготовки за бутилки от напитки,

BGN 0.67
Сума
В магазина

Защо Tahoe Bay може да използвате охладители?Ето три причини. 1. Нашият пяна по-меки, издръжливи в сравнение и му е по-лесно да конфигурирате без дефекти.Резултатите ще се зарадват гостите си. 2. Изпращаме в картонени кутии вместо пластмасова опаковка, за да се намали свиване и появата на бръчки при пристигането си.Това означава по-малко проблеми с изваждането от кутията. 3. Tahoe Bay - семеен бизнес, собственост на ветераните от САЩ, в близост до езерото Тахо.Можете да бъдете сигурни, че ако някога нещо се наложи, ще го направим правилно.Няма маркови емблеми или бирок.Лесно създайте свои собствени проекти с помощта на жестове, HTV, ситопечат и филтър маркери.Полиестерна тъкан, Леко knit ламинирована в изолация от полиуретанова пяна изолатор с дебелина 4 мм. Изчислена на банките стандартен размер на 12 унции.Също така е подходяща за дъното на кутии от 16 унции и подобни бутилки.

Основни свойства

Избор на купувачи