.

.

Стелажи за съхранение на Zerodeko, Рафтове за съхранение, 1 бр. Домашна Полк, Държач за Баня, Тоалетни Принадлежности, Стенни Съхранение, за Разни Шкафове, полици за съхр?

Стелажи за съхранение на Zerodeko, Рафтове за съхранение, 1 бр. Домашна Полк, Държач за Баня, Тоалетни Принадлежности, Стенни Съхранение,

BGN 8.02
Сума
В магазина

ПОСТАВКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Направена от висококачествен материал, устойчива и силна, вие можете да я използвате за дълго време.Декоративен и практичен дизайн за създаване на допълнително пространство за съхранение в дома.Идеалното решение за съхранение на вещите във всяко помещение на стената спални, кухня, офис, спалня, кухня, всекидневна.Стенен кутия се характеризира с уникално и прост дизайн.Здрав и безопасен за продължителна употреба.Проста, но практична, украшающий стените.Вие ще бъдете много доволни. поставка за съхранение - Направена от висококачествен материал, устойчива и силна, вие можете да я използвате за дълго време.Декоративен и практичен дизайн за създаване на допълнително пространство за съхранение в дома.Идеалното решение за съхранение на вещите във всяко помещение на стената спални, кухня, офис, спалня, кухня, всекидневна.Стенен кутия се характеризира с уникално и прост дизайн.Здрав и безопасен за продължителна употреба.Проста, но практична, украшающий стените.Вие ще бъдете много щастливи.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение Характеристики - Стенен монтаж кутия се характеризира с уникално и прост дизайн.Здрава и сигурна за продължителна употреба-часова без перфорация. - Декоративен и практичен дизайн за създаване на допълнително пространство за съхранение на началната стойка за баня. - Материал : Пластмаса Стенни полици за съхранение. - Просто, но практично, украшающий стените.Вие ще бъдете много доволни от стеллажом за съхранение. - Идеалното решение за съхранение във всяка стая на стената в спалнята, кухня, офис, хотел, кухня, хол Домашен висящи рафтове. - Вие можете да поставите душ гел, почистващо средство за лице, козметика, бижута и други малки предмети в кутията за електрически багажник. - Размер : 29,30 X11,20 X8,00 см / 11,51 X4,40 X3,14 инча Начална стойка за тоалетни принадлежности.Поставка за съхранение на информация за стоки, Това стенно украшение и рафтове за съхранение, който спестява повече място за тясна баня.Този стенен шкаф за съхранение е направен от траен материал, който ще ви помогне надеждно съхраняване на вашите неща.Този предмет може да бъде като рафт за съхранение, така и за декорация.

Основни свойства

Избор на купувачи