.

.

Екшън-камера LOYE с комплект аксесоари 4 бр. Силиконови Защитния капак на двигателя Аксесоари за Моторни летателни апарати Обвивка е Съвместима с каишка за екшън кам?

Екшън-камера LOYE с комплект аксесоари 4 бр. Силиконови Защитния капак на двигателя Аксесоари за Моторни летателни апарати Обвивка е

BGN 1.00
Сума
В магазина

Той е изработен от силиконов материал, за по-добра защита на двигателя по време на транспортирането и да се избегне сблъсък.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас. бърз и лесен монтаж и демонтаж.Той е здраво прикрепен към двигателя, за да се избегне падането му, това може да се осигури по-добра защита.Пратката включва : 4x Капак на двигателя (Забележка : Дрон и други детайли в комплекта не са включени).Той е изработен от силиконов материал, за по-добра защита на двигателя по време на транспортирането и да се избегне сблъсък.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас. бърз и лесен монтаж и демонтаж.Той е здраво прикрепен към двигателя, за да се избегне падането му, това може да се осигури по-добра защита.Пратката включва : 4x Капак на двигателя (Забележка : Дрон и други детайли в комплекта не са включени).Материал : силикагел Цвят : бял, червен, жълт, син, черен Тегло на окото : 13,4 грама Тегло на опаковката : 16,1 г.

Основни свойства

Избор на купувачи