.

.

Fulenyi Thigh Master - Тренажор За мускулите на Тазовото дъно, Медиална Симулатор за Мускулите на Бедрата, Симулатор за Вътрешната част на Бедрата, Корекция на Красиви задни?

Fulenyi Thigh Master - Тренажор За мускулите на Тазовото дъно, Медиална Симулатор за Мускулите на Бедрата, Симулатор за Вътрешната част

BGN 3.33
Сума
В магазина

↪【Мультитренировочное обзавеждане】 симулатор за мускулите на тазовото дъно може да се тренира бедрата, ръцете, гърдите, гърба, бедрата, както и на мускулите на тазовото дъно.Лесен за използване вътре и отвън, фокусирани върху различни части на тялото за различни движения, което го прави универсален. ↪【Идеалната форма на бедрата】 Без диети симулатор за таза, бедрата може ефективно да се оформят женски линията на ханша, придават ви очарователно тялото, прави ни по-млада и по-красива. ↪【Регулируем тренажор за бедрата на 360 градуса】 Симулатор за вътрешната част на бедрата е предназначен за регулиране на панела на 360 градуса, за да е по-добре да се адаптират към формата на крака и ъгъл на наклона упражнения, за да позволи на потребителите да използват положението си седи, стои, лежи, за да изпълняват различни тренировъчни движения. ↪【Не щиплет кожата】 от Вътрешната страна на гумата е покрита с безвредной за кожата гума, която няма да навреди на вашата кожа.Триъгълна структура, прави устройство, за укрепване на тазовото дъно при жени стабилна. ↪【За кого е】 Треньор на Кегел е подходяща за жените, водещи заседнал начин на живот, майки след раждането, хората с мазна бедрата, хора, които дълго време работят и фитнес ентусиасти.Параметри : Тип на продукта : Устройство, за укрепване на тазовото дъно за жени Материал : PP + TPE + пружина Тегло : около 570 грама Цвят : розов, лилав, син на избор е Подходящ за практикуване на йога, фитнес, жени, които искат да имат тънки крака съдържание на Пакета : 1 х симулатор за мускулите на тазовото дъно.

Основни свойства

Item Type:
Pelvic Floor Strengthening Device Women
Material:
PP + TPE + Spring
Weight:
About 570g
Color:
Pink, purple, blue to choose
Suitability:
Yoga, fitness, women who want to have thin legs
Package List:
1 x Pelvic Floor Muscle Trainer :

Избор на купувачи