.

.

TOROKOM 10 ФУТА Великден Надуваем Заек, Разноцветни Яйца, с Преливащи се цветове за Декорация на арка с вградени светодиоди, Надуваеми Декорации за двор, Великденски На?

TOROKOM 10 ФУТА Великден Надуваем Заек, Разноцветни Яйца, с Преливащи се цветове за Декорация на арка с вградени светодиоди, Надуваеми

BGN 2.00
Сума
В магазина

? Лесна настройка и бързото покачване за секунди : Оборудван с мощен вграден воздуходувом 1,5 А, адаптер за захранване 1,7 А, 2 черни с въжета с дължина 5 метра, 6 върлините за заземяване и 2 метални катарами.Великденски надуваеми украшения лесно да взриви за броени минути. ? 10-подножието на великден надуваем : Това е 10-крак огромен и пленителен великден надуваем заек и 5 разноцветни яйца дъга арка, поставете го на открито, за да се създаде пасхалната атмосфера за вашата великден партита и да ви донесе повече празнична радост. ? Великденско външно украса с вградени led крушки : 7 бр. ? Въведете повече великден атмосфера : украса от яйца на великденския заек е подходящ за настаняване на път към вратата на великденски страната или празнични принадлежностях за партита, всички хора трябва да пресече го, за да стигнем до вратата, която ще стане най-хубаво и прекрасно украшение в общността, това ще ви донесе специално и много забавна игра на партито. ? Добра стабилност на : Easter outdoor nflatable оборудван заземляющими колове, въжета и привязями.Колове и каишка за бърза и лесна инсталация.

Основни свойства

Избор на купувачи