.

.

Масажор за лице и шията, 3 в 1 на анти-Стареене и Апарати за намаляване на двойна Брадичка и за Стягане на лицето и шията и намаляване на бръчките със Зелена, Синя и че?

Масажор за лице и шията, 3 в 1 на анти-Стареене и Апарати за намаляване на двойна Брадичка и за Стягане на лицето и шията и намаляване

BGN 16.49
Сума
В магазина

Нанесете необходимото количество средства за грижа за кожата на шията и лицето 3.На вашия избор се предлагат три режима, които ви позволяват по-добре да се грижим за кожата си.Просто го използвайте за масаж на лицето и шията по време на нанасяне на кремове / серуми, и ще се постигне по-млад външен вид. Моля, внимателно прочетете инструкциите преди употреба 3.Подобрява еластичността на кожата и поддържа здравословен блясък на кожата. Време за зареждане : 2 часа Mailto : 1 Масажор за лице 1 USB кабел за зарядно устройство 1 Ръководство за потребителя. 【Ергономичен дизайн】Линия на съвета масажор за лице има ергономичен дизайн, който перфектно ляга върху кожата на лицето и шията, допринасят за доброто масаж на кожата. Масажор за лице и шията 3 в 1 против бръчки, устройство за лифтинг на лицето за по-добро стягане на лицето, очите, шията, намаляване на фините линии, бръчки изглаждане Характеристики на продукта : -Ергономичен дизайн, добре облегает извивка на лицето и врата -Подмладява и изглажда бръчките на кожата -Повишава ефективността на усвояване серуми или кремове за лице и шията Начин на употреба : 1.Просто го използвайте за масаж на лицето и шията по време на нанасяне на кремове / серуми, и ще се постигне по-млад външен вид. 【Намалява бръчките】Масажор за лице и шията със зелена, синя и червена светлина съчетава в себе си различни честоти за ефективно въздействие върху долния слой на кожата, като по този начин намаляване на линията на шията и бръчки. Почистете лицето и шията 2.

Основни свойства

Избор на купувачи