.

.

Филм за прехвърляне на ReArt DTF remium Двустранен PET-книга за прехвърляне на пряко във филма с матово покритие за тениски (12X20 ФУТА)

Филм за прехвърляне на ReArt DTF remium Двустранен PET-книга за прехвърляне на пряко във филма с матово покритие за тениски (12X20 ФУТА)

BGN 5.32
Сума
В магазина

Идеален за направата на лесен снимаемых на стикери, етикети и други занаяти собствените си ръце.Преносим лента с мрежа дава възможност за изравняване на графика за удобство на приложение.Ясна окото изравняване : Идва с прозрачни линии на окото черен цвят с дебелина от 1 инч, което позволява лесно да се измери и нарязани на преобръщане на винил лента за носене, без никакви отпадъци.Спестете време, като ви позволява да поставите винил точно така, както вие искате. 100% удовлетвореност : Моля, свържете се с нас по всички въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 8 часа и ще ви помогнем за решаване на проблема, докато не сте доволни.Идеален за направата на лесен снимаемых на стикери, етикети и други занаяти собствените си ръце.Преносим лента с мрежа дава възможност за изравняване на графика за удобство на приложение.Ясна окото изравняване : Идва с прозрачни линии на окото черен цвят с дебелина от 1 инч, което позволява лесно да се измери и нарязани на преобръщане на винил лента за носене, без никакви отпадъци.Спестете време, като ви позволява да поставите винил точно така, както вие искате. 100% удовлетвореност : Моля, свържете се с нас по всички въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 8 часа и ще ви помогнем за решаване на проблема, докато не сте доволни.Reart винил ви позволява да персонализирате без никакви задължения.Създавайте лесно премахва стикери, етикети, декорация на прозорци, капаци за превозвачи и др.Висококачествени ролки прозрачна трансферной лента Reart са идеални за крафтинга. бистра, на трансферния лента - това е висококачествен продукт, разработен от Reart the за получаване на стабилни резултати. 1.Направете и изрежете дизайн yoaur. 2. Почистете отрицателен винил. 3. Прикрепете переносную лентата в горната част на вашата фигура и отклейте си надолу. 4. Прехвърлете го върху желания от вас обект.Лесно се нанася върху всякакви ГЛАДКИ ПОВЪРХНОСТИ, като например етикети с надписи, прозорци, стени, керамика, стъкло, метал, пластмаса, на закрито, на открито и т.н. 5. Дръпнете прозрачна лента за пренос и готово.

Основни свойства

Избор на купувачи