.

.

Защитни облицовки броня Guolarizi Bumper Пакет за детски крачета (12 Защитни облицовки за маса, аксесоари за аквариума (Хакове, A)

Защитни облицовки броня Guolarizi Bumper Пакет за детски крачета (12 Защитни облицовки за маса, аксесоари за аквариума (Хакове, A)

BGN 1.00
Сума
В магазина

· След това, Вие не Трябва да се притеснявате За Това, че Мебелите ще се трие срещу Наскоро Въже на пода.Разбира се, Можете да Го Прикачите към дръжката на вратата в стената. · Това е Застраховка, която се нуждаят всички семейства От Търкания между Обзавеждане и Вашия Дом.Разбира се, Можете да Го Прикачите Навсякъде. · В него се използва безопасен и чист материал Ra-w. · Той може да бъде приложен почти навсякъде. детска стая, кухня, камина, масичка за кафе, училище, детска градина, предучилищна възраст, институт за стари хора, дом за възрастни хора, фабрика, офис, музей, ресторант, хотел и др. · В комплекта са включени истински двустранен скоч, който лесно отклеивается. Кофейно-кафяв цвят върви добре с мебели от дъб, орех, махагон, череша или тъмно-кафяв цвят, като маси, столове, сандъци, рафтове, стълбища и камини/сърца. · 12 Х защитни облицовки на крака. · След това, Вие не Трябва да се притеснявате За Това, че Мебелите ще се трие срещу Наскоро Въже на пода.Разбира се, Можете да Го Прикачите към дръжката на вратата в стената. · Това е Застраховка, която се нуждаят всички семейства От Търкания между Обзавеждане и Вашия Дом.Разбира се, Можете да Го Прикачите Навсякъде. · В него се използва безопасен и чист материал Ra-w. · Той може да бъде приложен почти навсякъде. детска стая, кухня, камина, масичка за кафе, училище, детска градина, предучилищна възраст, институт за стари хора, дом за възрастни хора, фабрика, офис, музей, ресторант, хотел и др. · В комплекта са включени истински двустранен скоч, който лесно отклеивается. Кофейно-кафяв цвят върви добре с мебели от дъб, орех, махагон, череша или тъмно-кафяв цвят, като маси, столове, сандъци, рафтове, стълбища и камини/сърца. · 12 Х защитни облицовки на крака. · След това, вие не трябва да се притеснявате за това, че мебелите ще се трие срещу наскоро въже на пода.Разбира се, можете да го прикачите към дръжката на вратата в стената.· В комплекта са включени истински двустранен скоч, който лесно отклеивается.Кофейно-кафяв цвят върви добре с мебели от дъб, орех, махагон, череша или тъмно-кафяв цвят, като маси, столове, сандъци, рафтове, стълбища и камини /сърцето· Това е застраховка, която се нуждаят всички семейства от търкания между обзавеждане и вашия дом.Разбира се, можете да приложете го навсякъде, където пожелаете.· В него се използва безопасен и чист материал ra-w. · Той може да бъде приложен почти навсякъде. детска стая, кухня, камина, масичка за кафе, училище, детска градина, предучилищна възраст, институт за стари хора, дом за възрастни хора, фабрика, офис, музей, ресторант, хотел и др.· 12 х защитни облицовки броня за краката.

Основни свойства

Избор на купувачи