.

.

Подмяна на капаци на колелата, за Infiniti, гуми Капачки, Капачки състав на въздушния клапан, Съвместими с Infinity QX50 Q50 Q70 Q70L Q60 QX30 QX60 QX80, Всички модели, Метални Аксесоари за ?

Подмяна на капаци на колелата, за Infiniti, гуми Капачки, Капачки състав на въздушния клапан, Съвместими с Infinity QX50 Q50 Q70 Q70L

BGN 4.79
Сума
В магазина

1. ТЕХНОЛОГИЯ : Леене под налягане на мед за един път.Нанесете покритие върху повърхността, за да се избегне окисляване на метала, да подобри издръжливостта, текстура и глянцевитость.вашите шинные вентили удължават срока на експлоатация на гумите, а също така демонстрират красотата, присъща на гумата. 2. Материал : Капачки състав клапан гуми са изработени от сплав с, който е устойчив на корозия, е здрава. осигурява дълъг срок на използване. 3. Лесна инсталация Благодарение на гумен уплотнениям вътре, осп може да замени първоначалната неисправную капачката на вентила на гумата, както и да демонстрира красотата на гуми.вашите шинные вентили удължават срока им на служба.Сервизно обслужване : ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим задоволително решение.Нов дизайн : Нови цветове и уникален дизайн, който показва вашето благородство, не само защитават по-добре вашият автомобил, но и подчертава красотата на вашия автомобил.A.

Основни свойства

Избор на купувачи