.

.

Притежателят на абажура CALLARON Стяга за Адаптере абажура Адаптер за захващане на електрически крушки включва Съвет и выравниватели абажура за закрепване на върха А?

Притежателят на абажура CALLARON Стяга за Адаптере абажура Адаптер за захващане на електрически крушки включва Съвет и выравниватели

BGN 6.23
Сума
В магазина

1. ? Скоба за притежателя на абажура на адаптере за абажура Адаптер за захващане за крушки включва съвет и выравниватели абажура за закрепване на аксесоари за осветление със собствените си ръце. ? Адаптер за абажура с кръгла държач на крушката осигурява точното производство със стабилни характеристики и висока надеждност.Скоба за притежателя на абажура на зажиме адаптер абажура на держателе на електрическата крушка. ? Лампа за определяне на finial Горната лампа за определяне на finial Проекти за осветление със собствените си ръце, за домове, ресторанти, кафенета, Можете да създадете уникални лампи по свое желание.Адаптер абажура за лампа Скоба за крушки за абажура, за да крушки Скоба за електрически крушки с копче. ? Адаптер абажура за притежателя на арфа за абажура Просто закрепете адаптера абажура на електрическата крушка и поставете върху него лампа. ? Притежателя скоба за електрически крушки с копче за абажура Продукт представлява аксесоари за осветление със собствените си ръце, настолна лампа, настолна лампа, лампата на нощното този адаптер за абажура е изработен с добра изработка и има солидна структура, така че можете да го използвате със спокойна душа. 1. ? Скоба за притежателя на абажура на адаптере за абажура Адаптер за захващане за крушки включва съвет и выравниватели абажура за закрепване на аксесоари за осветление със собствените си ръце. ? Адаптер за абажура с кръгла държач на крушката осигурява точното производство със стабилни характеристики и висока надеждност.Скоба за притежателя на абажура на зажиме адаптер абажура на держателе на електрическата крушка. ? Лампа за определяне на finial Горната лампа за определяне на finial Проекти за осветление със собствените си ръце, за домове, ресторанти, кафенета, Можете да създадете уникални лампи по свое желание.Адаптер абажура за лампа Скоба за крушки за абажура, за да крушки Скоба за електрически крушки с копче. ? Адаптер абажура за притежателя на арфа за абажура Просто закрепете адаптера абажура на електрическата крушка и поставете върху него лампа. ? Притежателя скоба за електрически крушки с копче за абажура Продукт представлява аксесоари за осветление със собствените си ръце, настолна лампа, настолна лампа, лампата на нощното този адаптер за абажура е изработен с добра изработка и има солидна структура, така че можете да го използвате със спокойна душа.Описание на Притежателя на абажура с клип на адаптере за абажура Адаптер за захващане за крушки включва съвет и выравниватели абажура за определяне на finial Сам Аксесоари за осветление Характеристики - Цвят : сребрист, Материал : метал, Размер : 12.50 X5.50 X2.80 см, на помещение включва 2 адаптер за абажуров.

Основни свойства

Избор на купувачи