.

.

Toyvian 1 Комплект Детска Сгъваема Тоалетна Сгъваем Тоалетна Пишеща Машина Автомобили Преносим Тоалетна Детска Тоалетна За Приучения Към Гърне Сгъваем Портативен Гъ?

Toyvian 1 Комплект Детска Сгъваема Тоалетна Сгъваем Тоалетна Пишеща Машина Автомобили Преносим Тоалетна Детска Тоалетна За Приучения

BGN 0.67
Сума
В магазина

пластмаса, силикон.Сгъваем гърне : портативен, лесен за запознат и става.Детски пот може да допринесе за развитието на детето съзнание за независимост.Авто тоалетна : Приучение към гърне - това може да обучи детето си на обличане и да помогне на детето да ходи в тоалетната, развива у детето навици за самостоятелно пее и какать.Сгъваем стол-саксия : той внушава на бебето навик сами да уринира и какать.Преносим гърне : Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Тренировъчен тоалетна, Изработени от материали, устойчиви и сигурни за временно ползване. пластмаса, силикон.Сгъваем гърне : портативен, лесен за запознат и става.Детски пот може да допринесе за развитието на детето съзнание за независимост.Авто тоалетна : Приучение към гърне - това може да обучи детето си на обличане и да помогне на детето да ходи в тоалетната, развива у детето навици за самостоятелно пее и какать.Сгъваем стол-саксия : той внушава на бебето навик сами да уринира и какать.Преносим гърне : Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Тренировъчен тоалетна, Изработени от материали, устойчиви и сигурни за временно ползване.Пратката включва 1 х тоалетна, 1 х брызгозащищенный инструмент 1 х лента 30 х чанта за боклук Характеристики -Размер : около 23,00 X22,00 X15,00 см./9,04 X8,65 X5 Приучение към гърне. -Материал : Пластмаса, силикон Сгъваема детска тоалетна чиния - е Изработен от пластмаса и силиконови материали, екологично чист, здрав и практичен автомобил на тоалетната чиния. - Сгъваем, удобен за носене и лесно можете да го сложите в чантата си детска кола с тоалетна. - Идеален за дома, колата и пътувания, използвайте сгъваем стол за саксията. - Това развива у детето навик за себе си научи детето да уринира и какашкам. - Има прост дизайн, но е много практичен за използване Портативен пот.Информация за стоки, детско столче за хранене, приучения към гърне Сгъваема детска тоалетна чиния е лесен за използване и може да се внуши на децата си навик сами да уринира и какать.Практична тоалетна за Този предмет представлява набор от детски пътни тоалетни принадлежности, които са изработени от висококачествена пластмаса и силикон, трайни и безопасни за употреба.Преносим гърне е Подходящ за използване в дома, в колата и пътува.

Основни свойства

Избор на купувачи