.

.

За ПОСЕТИТЕЛИТЕ 3,2 ft x 9,8 фута Метална Сърма, Пердета с ресни от фолио, на Фона на фотосесия, Вечерни Лента за рожден Ден, абитуриентски бал, Коледната украса, Сватбен ?

За ПОСЕТИТЕЛИТЕ 3,2 ft x 9,8 фута Метална Сърма, Пердета с ресни от фолио, на Фона на фотосесия, Вечерни Лента за рожден Ден, абитуриентски

BGN 8.53
Сума
В магазина

ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ.Материал : майлар ниво на хранителен пакет, може да се използва повторно.Опаковката включва : 3 опаковки пердета с ресни от матирана сребърно фолио.Лесен за използване завеса с ресни от фолио се доставя с тиксо отгоре и готова за употреба след отваряне на опаковката. Размер : 3,2 х 9,8 фута всеки, подходящ за закачане на врата или пълно покриване на стената.Идеален като фон за парти за рожден ден, сватба, моминско парти, детски душ, абитуриентски, Хелоуин, Коледа, Нова 2023 г. и др.Ако темата за украса е матирано сребро, независимо от това, празнуват ли събитие или парти, този фон на партита ще стане идеално евтина декорация.Пратката включва : 3 опаковки пердета с ресни от матирана сребърно фолио. Размер : 3,2 ft x 8,2 фута всеки Материал : майлар ниво на опаковки за хранителни продукти, могат да се използват повторно, Подходящ за закачане на врата или пълно покриване на стената.Идеален като декор за парти за рожден ден, сватба, моминско парти, детски душ, абитуриентски, Хелоуин, Коледа, Нова година и др Лесен за използване завеса с ресни от фолио се доставя с тиксо отгоре и е готова за използване.

Основни свойства

Избор на купувачи