.

.

UYGHHK S8 + Смяна на екрана, комплект за ремонт на външното предно стъкло, съвместим с Samsung Galaxy S8 + Plus от серията SM-G955 6,2 (без LCD дисплей и сензорен таблет)

UYGHHK S8 + Смяна на екрана, комплект за ремонт на външното предно стъкло, съвместим с Samsung Galaxy S8 + Plus от серията SM-G955 6,2

BGN 14.39
Сума
В магазина

[Забележка] : само с комплект за ремонт на предно стъкло, LCD дисплей и сензорен цифров преобразувател в комплекта не са включени. [Модел] : Съвместим с S8 + SM Plus-G955 серия 6.2". (Моля, проверете модела на вашето устройство преди да купите този продукт.Можете да намерите вид на модела на вашето устройство в раздела на Устройството и / или настройки). [Прилагането на] : Подходящ за смяна на предно стъкло външния екран на обектива, което е повреден, натъртено, треснуло или не функционира нормално. (Моля, уверете се, че на LCD дисплея на вашия мобилен телефон и сензорна функция работят нормално, преди да инсталирате). [Пълен комплект за ремонт] : Детайли в ремонтном пакета са внимателно подбрани, за да ви помогне да изпълни всички дейности, необходими за извършване на предложените за ремонт. (Препоръчваме ви да потърсите съответните клипове за ремонт на You Tube преди да инсталирате за учебни цели, освен ако не сте професионалист). [Гаранция] : Преди да изпратите всеки компонент е тестван.Ние предлагаме услуги по замяна или връщане на средства за решаване на всички проблеми, свързани с качеството.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия телефон, които могат да възникнат по време на подмяна на части.

Основни свойства

Избор на купувачи