.

.

Щипки за коса DOUBA, шапки за възрастни, елегантни бижута за коса, украса във формата на цвете, шапки, шнола за коса, карта за коса (цвят: D, размер: 1)

Щипки за коса DOUBA, шапки за възрастни, елегантни бижута за коса, украса във формата на цвете, шапки, шнола за коса, карта за коса (цвят:

BGN 1.67
Сума
В магазина

Брилянтен, който демонстрира великолепен блясък 。.Произведено с голямо внимание, той оправдава доверието.Издръжлив, устойчив блясък.Добре проектиран и достоен за това.Това е добър избор за ежедневно пътуване до работа или банкет.Брилянтен, който демонстрира великолепен блясък. Произведено с голямо внимание, той оправдава доверието.Издръжлив, устойчив блясък.Добре проектиран и достоен за това.Това е добър избор за ежедневно пътуване до работа или банкет.Пратката съдържа : 1 * родословна за коса Забележка : 1. Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване.Преди да предложи цена, уверете се, че нямате нищо против.2. Цветовете могат да се различават в зависимост от монитора, моля, обърнете се към самия продукт.2. Цветовете могат да се различават в зависимост от монитора, моля, обърнете се към самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи