.

.

10 Меко колело за полиране на дихателните пътища от бяла Фланела / 5/8 Дупка в Оправке /Трамплин за Финала полиране за ъглошлайф - 1 бр.

10 Меко колело за полиране на дихателните пътища от бяла Фланела / 5/8 Дупка в Оправке /Трамплин за Финала полиране за ъглошлайф - 1

BGN 3.33
Сума
В магазина

Размер : Диаметър : 10 см; Вътрешен отвор в оправке : 5/8 инча.Край слоя плат са имали приподнимающую обработка, мека и деликатна, която не е надраскан на всички и да не са повредени повърхността за полиране.Високо качество : Висококачествен фин памук.Оцинкованное централно пръстен, устойчив на корозия, много траен и издръжлив.Скоба за централна пръстени, устойчиви на корозия, много здрав и издръжлив. Размер : Диаметър : 10 см; Вътрешен отвор в оправке : 5/8 инча. ● Препоръчва се за употреба с полирующими составами. ● Това оцинкованное пръстен централна образува гънки на повърхността на памук, гънки пропускат свеж въздух и се охлажда полировальный кръг, тази конструкция прави процедурата полиране на по-хладно, отколкото стандартните кръгове, които с всеки изминал път, могат да работят по-дълго. Честота на въртене : Препоръчва се максимално безопасни граници на оборотите 3000. на 10-инчови бял фланелен джанти за полиране на дихателните пътища, наричани още окончателни баффами за дихателните пътища Параметри : Материал : 100% мек памук Цвят : бял Диаметър : 250 mm /10 "Вътрешно дупка в оправке : 5/8" Функции : ● Бял фланелевый полировальный кръг е изработен от мек памук-100% памучен плат, който отлично се полира.Широко се използва : Това е 10-инчов меко колело за полиране на дихателните пътища се използва за полиране на детайли на автомобила, като колела, за боклук, брони, калници и т.Колелата са изработени от меки материали власинките добро качество, меки и деликатни, на ръба на слоя плат обработени приподнимающим слой, който не поцарапает и няма да навреди на повърхността за полиране.Добър дизайн : Тези бели фланелен дискове за полиране на дихателните пътища са проектирани по такъв начин, че да позволяват да се полира по-дълго и по-хладна, отколкото стандартните полиращи дискове. ● Скорост на въртене на кръга за полиране на дихателните пътища не трябва да надвишава 3000 оборота в минута.Високо качество : Висококачествен фин памук.Оцинкованное централно пръстен, устойчив на корозия, много траен и издръжлив. Честота на въртене : Препоръчва се максимално безопасни граници на оборотите 3000. Материал : бяла фланела.Бръчки и помагат за задържане на състава.Опаковка : 1 опаковка.Добър дизайн : Тези бели фланелен дискове за полиране на дихателните пътища са проектирани по такъв начин, че да позволяват да се полира по-дълго и по-хладна, отколкото стандартните полиращи дискове. Материал : бяла фланела.Пратката включва : 1 бр.

Основни свойства

Material:
100% Soft Cotton
Color:
White
Diameter:
250mm /10
Inner Arbor Hole:
5/8
Features:
●The white flannel polishing wheel is made of soft cotton is 100% cotton fabric which are fine buffs. :
Fabric layers edge had raising treatment, soft and delicate, which would not scratches and damage surface when buffing. :
●This galvanized center ring forms wrinkles on the surface of the cotton, the folds bring the fresh air make the polishing wheel cool, :
this design make the buffing procedure cooler than standard wheels which can work for longer each time. :
Wrinkles also help hold compound. The center ring clip is resit-corrosion, very strong and durable. :
●The rotational speed of the airway polishing wheel must not exceed 3000 RPM. :
●Recommend for use with polishing compounds. :

Избор на купувачи