.

.

Tofficu 10шт Притежателя Скоба за съобщения с Дървена Рамка Върти на Тел Държач за Карти Притежатели на Имена на места Притежателите на Сватбени Имена Бележка Снимка н?

Tofficu 10шт Притежателя Скоба за съобщения с Дървена Рамка Върти на Тел Държач за Карти Притежатели на Имена на места Притежателите

BGN 21.65
Сума
В магазина

Метални.Стягащи ленти за снимки : Подходящи за сватбени подаръци, офиси, възпоменателни тържества, украси за дома.Държач за именни карти : подходящ за различни поводи като сватба, годеж, парти по случай рожден ден, бар, юбилейна парти, коктейл, декорация на дома, както и за използване в офиса.Забележка Притежателя на затягане : задаване на притежателите стаи таблици.Държач за бележки от дървена кора : поставете притежателите на стаи игри с карти маси.Титуляр стаи дървен блок : Могат да се настанят бележка, снимка, бележка, хартия, име.Пакетът включва 10 x настолни дървени каботажните Характеристики - Материал : Дървени поставки на географските имена. - Размер : 3,5x3,5x14 см, Дървена рамка за снимка-захващане за водене на бележки. - Цвят : както е показано на держателе за водене на бележки. - Може да побере бележка, снимка, бележка, хартия, име и т.н. Дървена скоба за водене на бележки. -Подходящи за сватбени подаръци, офиси, възпоменателни партита, декорации за дома и т.н., Стягащи ленти за снимки. -Подходящ за различни поводи като сватба, годеж, парти по случай рожден ден, бар, юбилейна парти, коктейл, декорация на дома, както и за употреба в офис держателе именен картон. - задаване на притежателите на настолни номера на дървени стойки за маси.Информация за продукта Поставка за именни карти Този продукт е комплект от 10 бр. за притежателите на номера на прибори за хранене, изработени от дърво и метал.Етикет за сватбени магазини за хранителни стоки картички, Подходящи за сватбени подаръци, офиси, възпоменателни партита, декорации за дома и т.н.

Основни свойства

Избор на купувачи