.

.

Чаша - Чаша за червено вино - Чаша за вода - Чаша, украсена с бокалами на златна дръжка - Комплект от 6 чаши - Стъкло, кристал - 18 грама. - от Barski - Произведено в Европа

Чаша - Чаша за червено вино - Чаша за вода - Чаша, украсена с бокалами на златна дръжка - Комплект от 6 чаши - Стъкло, кристал - 18 грама.

BGN 1.67
Сума
В магазина

Отличен безоловен кристал осигурява изключителна прозрачност, превръщайки прости маса на водещи обстановка.Комплект от 6 теми в красива кутия, опаковка не се изисква.За допълнително удобство може да се мие в съдомиялна машина.Ще стане чудесен подарък за някой особен човек, или за лична употреба. 9,2 "H x 3,2" Г. Barski Inc. повече от две десетилетия е лидер в производството на кристал.Нашата безупречна репутация в предоставянето на потребителите на стоки на най-високо качество на най-изгодни цени се запазва.Този комплект от 6 чаши за вино е част от колекцията на настолни уреди Barski, който винаги е бил фаворит.Художествено оформен, той перфектно се съчетава с всякакъв интериор плотове.Бъдете сигурни, този гарафа ще стане въплъщение на елегантност, като по този начин променя атмосферата от най-лесните дейности до престижна.

Основни свойства

Избор на купувачи