.

.

Непдһегеподарки на 60-ия ден от раждането, за жени, Подарък за 60-ия рожден ден за приятел, майка, баба, Сестра, Съпруга, леля, колеги, Писма с 60-годишен Рожден Ден За Жен?

Непдһегеподарки на 60-ия ден от раждането, за жени, Подарък за 60-ия рожден ден за приятел, майка, баба, Сестра, Съпруга, леля, колеги,

BGN 12.79
Сума
В магазина

【Подарък за 60-годишнината на】 Тази чаша е разработен специално за 60-годишнината, е перфектен подарък за 60-та годишнина.Получатели ще го харесат!Красив дизайн, не му позволява да излезе от мода след неговата 60-та годишнина.Идеален подарък за мама, баба, съпруги, дъщери, сестри, лели, на приятелите, на семейството, на жената. 【Пълен спомени】 Поглеждайки назад, за 1963 година, може да се каже, че тази чаша 60-годишна давност ще се превърне в чудесно начало на разговор!!Декориран в съответствие с историческите факти 1963 г., той привлича повече семейства или гости, за да се позабавляваме с теб, и предлага изискани подаръци или украса за честването на 60-годишнината и годишнина от сватбата. 【Back in 1963 Tumbler】 На обратната страна има информация за старите времена на 1963 г. с поп-музика, филми, раждането на известни личности, спортни новини ..осветява факти, което прави един чудесен подарък за рожден ден за всеки, който е роден през 1963 г., пълен спомени. 【Високо качество】 Тази чаша-чаша е изработена от висококачествена хранителна неръждаема стомана 304 18/8 и е двустранен, дигитален печат, тя е здрава, не пропуска пот, не избледняват, не ръждясва, не се бели и не се напуква.Идеално лесна капацитет 20 грама, тя е лесно за носене и поддържане на желаната температура на кафе, вино, сок по всяко време и на всяко място. 【Дизайн за предотвратяване на преливане на】 Капак с подвижни гумено уплътнение за избягване на разливи.В кутията има два отвора за напитки, които са лесни за почистване и отпива.Вакуумно конструкция с двойни стени осигурява отлично запазване на температурата, като се гарантира, че вашите топли и студени напитки, запазват нужната температура в продължение на няколко часа. 【Back in 1963 Tumbler】 На обратната страна има информация за старите времена на 1963 г. с поп-музика, филми, раждането на известни личности, спортни новини ..осветява факти, което прави един чудесен подарък за рожден ден за всеки, който е роден през 1963 г., пълен спомени.

Основни свойства

Избор на купувачи