.

.

Индийски полк 6 Опаковки, с монтиран на стената Кука за ключове | Розово Монтиране на Куката за дрехи | Дървени Стенни куки за захващане | Класически Закачалка за дре?

Индийски полк 6 Опаковки, с монтиран на стената Кука за ключове | Розово Монтиране на Куката за дрехи | Дървени Стенни куки за захващане

BGN 70.82
Сума
В магазина

[Характеристики] - Нашият ввинчивающийся кука за ключове, устойчиви на корозия, за многократна употреба, маслостойкий, водоустойчиви, плътни и издръжливи.Куки за стена Материал : Дърво.Сладък стенни куки за палто Цвят : розов.Височина : 3.5 инча, Ширина : прибл. 13 инча.Проекция : прибл. 2,5 инча. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма. [Характеристики] - Нашият ввинчивающийся кука за ключове, устойчиви на корозия, за многократна употреба, маслостойкий, водоустойчиви, плътни и издръжливи.Куки за стена Материал : Дърво.Сладък стенни куки за палто Цвят : розов.Височина : 3.5 инча, Ширина : прибл. 13 инча.Проекция : прибл. 2,5 инча. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма.Подобрете външния вид на вашите стени с помощта на тези стените куки за дрехи в старинен стил, които можете да използвате за различни цели, а също така придават ретро-атмосфера на вашето съвременното пространство.Разработени по традиционна технология за запазване на неговите свойства при всякакви условия, тези стенни куки лесно инсталирани, без никаква чужда помощ.Дайте си шляпам, палта, зонтикам и сумкам постоянен подслон с помощта на тези куки са ръчно изработени, произведени вещ индийски майстори.Чудесен монтиране на куката за съхранение на палта и шапки - ценен входа на всеки дом.Нашите куки са достатъчно здрави, за да държат тежки чанти или дрехи за врата и заемат минимално място.Задайте тези стенни куки в банята, за да си кърпи не забрызгивались.

Основни свойства

Избор на купувачи