.

.

Mobestech 4 бр. Мъниста за оформяне на Брада, Викинга, старинни норвежки руни на Викингите, Мъниста-Тръба за Коса, Сребърни Бижута Мъниста, Плетене на Косата, Гривна, Коли?

Mobestech 4 бр. Мъниста за оформяне на Брада, Викинга, старинни норвежки руни на Викингите, Мъниста-Тръба за Коса, Сребърни Бижута Мъниста,

BGN 0.33
Сума
В магазина

- Изискан класически чар, може да се използва за всички видове декорации. - Отлично подходящ за украса на брадата или косата, а също и бижута със собствените си ръце. - Той е изработен от метални материали, и лесно да боли. - Можете да ги използвате, за да вплести брада, за да се създаде малко сюрреалистичную растителност на лицето. - След добра обработка, без ръбове, много е безопасна за употреба.Описание на Тези мъниста Viking са изработени със специални умения и от различни материали и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време.Мъниста с дизайн по-големи дупки осигуряват голямо удобство в нашия използване.Ретро-дизайн изглежда едновременно красиво и уникално.Характеристики Материал : Сплав.- Размер : около 1,80 X1,50 X1,50 см/0,71 X0,59 X0,59 инча.- Изискан класически чар, може да се използва за всички видове декорации.- Отличен за декорация на брадата или косата, а също и бижута с ръцете си.- Той е изработен от метални материали, и лесно се повреждат.- Можете да ги използвате, за да вплести брада, за да се създаде малко сюрреалистичную растителност по лицето си.- След добра обработка, без ръбове, много е безопасна за употреба.Пратката включва 4 мъниста, но с викингите.

Основни свойства

Избор на купувачи