.

.

Настолна Поставка CIYODO Скоби за рафтове Професионален Сешоар Притежателя на Сешоар за стайлинг на Коса Органайзер за Инструменти за оформяне на Косата на Притежат?

Настолна Поставка CIYODO Скоби за рафтове Професионален Сешоар Притежателя на Сешоар за стайлинг на Коса Органайзер за Инструменти за

BGN 53.17
Сума
В магазина

ДЪРЖАЧ за инструменти за полагане - перфектния органайзер за баня и плотове тоалетна масичка за съхранение на аксесоари за коса и инструменти за полагане заедно!. ДЪРЖАЧ ЗА СЪХРАНЕНИЕ в банята - той може да стои навсякъде баня или място за да се грижи за нея, за да се настанят и подредете вашия инструмент.ДЪРЖАЧ ЗА ПЛОЙКИ Титуляр за сешоара и пресата за коса - идеален начин да спестите място.ТИТУЛЯР ПОСТАВКА за СЕШОАР - Лесен за използване, лесен за ползване.Помага да подредите вашата баня.ПОДВЕСНАЯ СТОЙКА за сешоар за коса - Split конструкция багажник за сешоар, рассортированные предмети, спретнати и подредени за съхранение в банята.Кръст Бод Пакет включва 1 х сешоар за съхранение на багажник Характеристики -Размер : Около 20.00 X10.00 X10.00 см/7.86 X3.93 X3.93inch инструменти за оформяне на косата. -Материал : Желязо аксесоар за красота caddy. -Цвят : Бежово поставка за съхранение на сешоар. - Содержи всичко е в ред, gameforge.com ред в стаята си.Елегантен органайзер за съхранение на дребни неща във вашата стая. - Подходящ за спални, баня, хол, кухня и други предмети от бита. - Най-добре за жена си, дъщеря си и приятелите си.Този държач за сешоар, с прекрасна външност и държач за пресата от практически материал. - Здрав дизайн дизайн, която осигурява добра стабилност.Добър титуляр за съхранение на плойки сешоар. - Изработен е от превъзходен материал за да се гарантира дълготрайност и защита от наранявания и счупвания САМ бл.Информация за стоки, Рафтове за съхранение на къщата е направен отлично материал, който е сигурен и дълготраен при употреба.Срок за домакински уреди Това може да спести повече място за тясна стая. органайзер за инструменти за коса Като един вид поставка за съхранение на притежателя на битови сешоар, той притежава мощни възможности за събиране на данни за съхранение.поставка-органайзер за стайлинг на коса - това е един от най-добрите варианти за вас, така че повече не се колебайте!.

Основни свойства

Избор на купувачи