.

.

Многофункционални Преносими Ръчни колички YGCBL, Голяма Количка за инструменти с 5-Степенна Количка за салон за Красота с чекмеджета, Държач за Сешоар, Количка за фри?

Многофункционални Преносими Ръчни колички YGCBL, Голяма Количка за инструменти с 5-Степенна Количка за салон за Красота с чекмеджета,

BGN 2.00
Сума
В магазина

◇▷▶ Лесна инсталация : Бърз и лесен монтаж без използване на инструменти.Размери 37 х 27 х 82 виж ◇▷▶ Горната работна зона с множество офиси и притежателите на сешоара. ◇▷▶ Гъвкав колела : количка с колела за придвижване в работната зона. ◇▷▶ Четири подвижни повдигащи кутия : чекмеджето от PVC ви позволява да поставите множество козметични инструменти и консумативи, спестяване на пространство. ◇▷▶ Подходяща сцена : идеален за салони за красота, татуировка салони, маникюрных техници, фризьорски салон за домашни любимци и други професионални цели. ◇▷▶ Лесна инсталация : Бърз и лесен монтаж без използване на инструменти.Размери 37 х 27 х 82 виж ◇▷▶ Горната работна зона с множество офиси и притежателите на сешоара. ◇▷▶ Гъвкав колела : количка с колела за придвижване в работната зона. ◇▷▶ Четири подвижни повдигащи кутия : чекмеджето от PVC ви позволява да поставите множество козметични инструменти и консумативи, спестяване на пространство. ◇▷▶ Подходяща сцена : идеален за салони за красота, татуировка салони, маникюрных техници, фризьорски салон за домашни любимци и други професионални цели. ◇▷▶Преглед на продукта▽▼▶●Тази универсална количка е идеалното решение за салони, студия, магазини и професионални офиси, които имат нужда от качествен инструмент или тава за продукти.▽▼▶●Параметри на продукта▽▼▶●име на продукта : красотата на кошчето▽▼▶●материал : PVC+метал▽▼▶●цвят : Сиэр▽▼▶●размер : 37 х 27 х 82 см▽▼▶● Опаковка▽▼▶● кош за козметика × 1▽▼▶● Прилагане▽▼▶● идеален за съхраняване на вашите ежедневни средства за коса в банята, като гребени и гребени, Климатици, маши за коса и фиби за коса.▽▼▶● Бележки▽▼▶● Срокът за доставка е 9-25 дни, размер се измерва ръчно, и ще бъде малка разлика в размера.Моля, обърнете се към Самия продукт.▽▼▶● При възникване на евентуални проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние винаги да предоставяме услуга за вас.▽▼▶● Поради ръчно измерване може да бъде грешка в 1-3 виж▽▼▶● Снимането при осветление и друга дисплей може да доведе до това, че цветът на обекти на снимки ще бъде различен от реалния.

Основни свойства

Избор на купувачи