.

.

За многократна употреба на кафе на капсули K Чаши за кафе Ninja Dual Brew - Аксесоари за кафе за еднократна употреба, Съвместими с кафемашини Ninja CFP301 CFP201 DualBrew Pro (2 опаковки)

За многократна употреба на кафе на капсули K Чаши за кафе Ninja Dual Brew - Аксесоари за кафе за еднократна употреба, Съвместими с кафемашини

BGN 2.67
Сума
В магазина

⫷Подобрен дизайн⫸ : Тези за многократна употреба кафе филтри ninja са предназначени за монтаж на горния капак кафе на капсули, който има 3 точки на дозиране.Капак и корпус от чаши, са изработени от едно парче, при съединяването те са трайни и запечатани, без пропуски. ⫷Идеална съвместимост⫸ : Нашите многократна употреба кафе капсули съвместими с кафемашини Ninja CFP200, CFP300, CFP301, CFP305 и CFP305 Dualbrew Pro System.Можете да изберете уверено тези за многократна употреба на кафе на шушулки, за да си кафе Ninja. ⫷Безопасен материал⫸ : Нашият повторно филтър за кафе ninja dual brew pro е изработен от хранително-пластмаса и вкара неръждаема стомана, които могат да се мият в миялна машина, не съдържат BPA и термостойки.Насладете се на кафе със спокойна душа. ⫷Екологично чист и достъпен⫸ Тези трайни кафе, за да проверите за ninja може да се използва многоразово, така че ще можете да спестите повече пари и за намаляване на проблема с депото, причинени от милиметъра торби за кафе. Гаранция за удовлетвореност⫸ : Ако имате някакви въпроси в процеса на използването на този за многократна употреба чаши K, моля, свържете се с нас, ние бързо ще ви отговорим за вас, вашето удовлетворение е нашата цел. ⫷Подобрен дизайн⫸ : Тези за многократна употреба кафе филтри ninja са предназначени за монтаж на горния капак кафе на капсули, който има 3 точки на дозиране.Капак и корпус от чаши, са изработени от едно парче, при съединяването те са трайни и запечатани, без пропуски. ⫷Идеална съвместимост⫸ : Нашите многократна употреба кафе капсули съвместими с кафемашини Ninja CFP200, CFP300, CFP301, CFP305 и CFP305 Dualbrew Pro System.Можете да изберете уверено тези за многократна употреба на кафе на шушулки, за да си кафе Ninja. ⫷Безопасен материал⫸ : Нашият повторно филтър за кафе ninja dual brew pro е изработен от хранително-пластмаса и вкара неръждаема стомана, които могат да се мият в миялна машина, не съдържат BPA и термостойки.Насладете се на кафе със спокойна душа. ⫷Екологично чист и достъпен⫸ Тези трайни кафе, за да проверите за ninja може да се използва многоразово, така че ще можете да спестите повече пари и за намаляване на проблема с депото, причинени от милиметъра торби за кафе. Гаранция за удовлетвореност⫸ : Ако имате някакви въпроси в процеса на използването на този за многократна употреба чаши K, моля, свържете се с нас, ние бързо ще ви отговорим за вас, вашето удовлетворение е нашата цел.

Основни свойства

Избор на купувачи