.

.

Сгъваема Маса Къмпинг FiveJoy, Уличен Преносим Маса за Пикник, Походный Маса с Алуминиеви Крака, с Регулируема Височина, един свитък Маса с Мрежесто Слой за Пикник, Пла?

Сгъваема Маса Къмпинг FiveJoy, Уличен Преносим Маса за Пикник, Походный Маса с Алуминиеви Крака, с Регулируема Височина, един свитък

BGN 3.00
Сума
В магазина

Специални характеристики : . • Лесно се сгъва като пълен комплект. • Устойчив на петна и лесен за почистване. • Удобна чанта за носене за удобство за носене. • Идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. • Само заключете 4 крака на масата за стабилност. • Портативен дизайн, бързо се сгъва и се определя за употреба, Благодарение на леката дръжка за носене и впечатляващо устойчива конструкция лесно пакет за следващите приключения.Функционален Благодарение на леката дръжка за носене и впечатляващо устойчив дизайн, лесно се опаковат за вашите следващите приключения.Функционален и гъвкав : Можете да използвате този портативен сгъваема маса като масата за пикник, маси за печене в микробус, барбекю, сервировочного маса за хранене, малка маса във вътрешния двор за възрастни и деца, метални походного маса за плаж, тайлгейтинга, риболов и т.н., Опаковани в удобен за пътуване размери 35 x 7,9 x 5,5 инча за удобство за носене.Многофункционален сгъваем плот Five Joy Adjustable - маса е в диапазона от височини от 17,7 "до 26", за да отговори на всички ваши нужди и е устойчива на петна повърхност за лесно почистване.Го сгъваема конструкция го прави изключително компактен и лесно преносим.Отлично средство от първа необходимост за всяко домакинство!.

Основни свойства

Избор на купувачи