.

.

ПОРЪЧАЙТЕ Устройство за рязане на хартия търговско качество за щанга рязане на листове (Цвят: сив, размер: 35 * 25 * 55 см)

ПОРЪЧАЙТЕ Устройство за рязане на хартия търговско качество за щанга рязане на листове (Цвят: сив, размер: 35 * 25 * 55 см)

BGN 0.67
Сума
В магазина

★【Здрава машина за рязане на твърди материали】 : шредер за хартия, за рязане на щанга 10 броя (формат A4 75 г/ м2); смила хартия на малки частици с размер 2x12 мм. Идеален за семейства, малки офиси, печатници, институти и чувствителни звена. ★ 【Време на работа и операция】 : непрекъсната работа до 40 минути, без да се налага за съхранение на голямо количество документи, пълно унищожаване на 3000 листа благодарение на патентованата система за охлаждане.Стартира автоматично и ръчно обратен, премахване на засора и система за термична защита, за да се предотврати прегряване на двигателя. ★【Хартия мультибумага】 : унищожава цялата поверителна информация, включително cd-дискове, кредитни карти, кламери и кламери (един по един), разкъсване на хартия на малки парченца с размер 2 х 12 мм. ★ 【Голям капацитет】 : 21 литър боклуци резервоара побира 2500 листа хартия формат А4, и той не прави боклук.Удобна дръжка дизайн за лесно повдигане на счупени детайли за изпразване на кошчето на кофи. ★ 【Услуги】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Висококачествени иновативни продукти и навременно сервизно обслужване винаги са наша основна мисия!Можете да се насладите на прекрасни продукти!. ◆ Тази мелница осигурява най-добрият компромис между цена и производителност за вашия дом и малък офис.◆Той може да се раздели на поверителна информация (като например банкови, застрахователни и стари данъчни декларации) на 10 много малки секции с размери от 75 г / м2 до 2 мм x 12 мм (оценка на безопасността P-5).Предотвратите кражба на вашата самоличност, лична информация ◆ Той може да работи до 40 минути и изисква използването на голям брой документи.Патентована система на охлаждане напълно унищожава 3000 листа хартия.▲ Изпълнението на хеликоптера : 10 листа в денонощието ▲ Капацитет на дадена машина : 21 л ▲ Вид на хеликоптера : електрически хеликоптер ▲ Размер : 35 *25 * 55 см (14*10*22 инча) ▲ Тегло : 13 кг ▲ Забележка : В този продукт, се продават само книги, и не съдържа повече продукти.

Основни свойства

Избор на купувачи