.

.

NOLITOY 3 бр. и Чашата в стил Светът на Мимоза, Настолна Чиния за Червено Мус с уиски, Прозрачни Чаши за напитки, Подложки за Пикник, Закуски, Мохито, за Бала, Творчески Кр?

NOLITOY 3 бр. и Чашата в стил Светът на Мимоза, Настолна Чиния за Червено Мус с уиски, Прозрачни Чаши за напитки, Подложки за Пикник,

BGN 35.52
Сума
В магазина

Бар на чаша за шампанско : Стоящ на чаша за вино, на коктейлна чаша в скандинавски стил, чаша за пиене. Сватбени чаши за вино : прости чаши, просто мода, която показва повече елегантност.Стоящ чаша : творчески прозрачен дизайн, осигуряващ неговата популярност.Кристална чаша за сок : чаши за коктейли изглежда много модерен и уникален.Освен това, те могат да станат украшение на масата на вашето парти.Чаши за уиски : на дъното на постоянен, нескользящее, наистина практично и декоративно.Пратката включва 3 х стъклени чаши Характеристики-на Дъното на постоянен, нескользящее, наистина практично и декоративно за пудинг. -Абсолютно ново и качество, с удоволствие ще го използвайте за шампанско. - Тази красива чаша може да даде на своите приятели и близки като кристални чаши за шампанско. - Отлично подходящ за дома, офиса, ресторанта, хотела и по-креативен стил на чаши за вино. - Размер : 17,00 X10,90 X10,90 см / 6,68 X4,28 X4,28 инча Чаша за Колады. - Материал : Стъкло птичи чаша за вино - Елегантен стил, красив дизайн застояла чаши, по-привлекателна чаша за вино с кристали. - Цвят : Прозрачна чаша за смесване Описание на стоките Сватбени чаши за вино Търсите уникална и практично чаша за напитки?Ето това е, тази чаша за вино е изработен от висококачествен материал, сигурно и. бар на чаша за шампанско - това е вашият най-добър избор.Гладка повърхност и красива текстура застанал на чаша вино ще ви позволи да се чувствате комфортно при използването му.

Основни свойства

Избор на купувачи