.

.

BESTonZON 1 бр. Дървена Дъска за Рязане Дъска за Рязане За Месо Нарезок Кръгла Дъска за Рязане за Сирене Сервировочная Дъска с Кухненски Разделочный Блок Ястие За Месни ?

BESTonZON 1 бр. Дървена Дъска за Рязане Дъска за Рязане За Месо Нарезок Кръгла Дъска за Рязане за Сирене Сервировочная Дъска с Кухненски

BGN 2.67
Сума
В магазина

КРЪГЛА ДЪСКА за РЯЗАНЕ - на този продукт можете да дадете на вашите приятели и близки.ДЪРВЕНА СЕРВИРОВОЧНАЯ ДЪСКА, Изработена от висококачествен материал, безопасен за използване.Дъска за рязане.ГРЕБЛО ЗА СИРЕНЕ - кухнята нужда от такъв добър помощник!.ХЛЯБ ТАБЛА - Изработени от материали, които са трайни за използване.НАЧАЛНА ДЪСКА за РЯЗАНЕ - идеален за нарязване на плодове, месо, зеленчуци, риба и хляб.Списък на пакетите 1 x дъска за рязане Характеристики -Материал : Дърво самодельная дъска за рязане Размер : 30.00 X26.00 X2.50 см. / 11.79 X10.22 X0 дъска за рязане на плодове. -Цвят : Дървена разделочный блок различни цветове Описание на стоките с Кухненски разделочный тава Може да бъде двупосочна.разделочный мат Търсите красива и здрава дъска за дъската?Погледнете нашия продукт, произведен от висококачествен дървен материал, издръжлив и екологичен.кухненска дъска и грижи.

Основни свойства

Избор на купувачи