.

.

Шаблони За Рисуване кръгове и Елипси Qfeley Шаблони, 4 Опаковки Пластмасови Шаблони За Рисуване на Геометрични Кръгове с Стирающим Щит, Шаблони За Рисуване Кръгове Ша?

Шаблони За Рисуване кръгове и Елипси Qfeley Шаблони, 4 Опаковки Пластмасови Шаблони За Рисуване на Геометрични Кръгове с Стирающим Щит,

BGN 51.95
Сума
В магазина

Нашите шаблони за чертане идват с шаблони кръгли и овални геометрични рисунки и стирающим щит стандартни размери, което улеснява поставянето им в работата си и улеснява носенето със себе си.Вие ще получите 4 парчета шаблони геометрични рисунки, съдържащи общо 29 малки и по-големи кръгове и 33 овална. 1 * шаблон за кръг стандартен размер. 1 * шаблон за кръг с голям (джъмбо) размер. 1 * шаблон на елипса. 1 * екранът за изтриване.Размер на шаблон шаблон във формата на кръг с размер от 3 мм (0,12 инча) до 70 mm (2,75 инча), шаблон шаблон във формата на овална размер от 4 mm (0,16 инча) до 51 mm (2 инча) по надлъжната ос. Разходите за опаковка - в една опаковка, включваща 4 шаблон геометрични рисунки, 1 шаблон на кръга стандартен размер, 1 шаблон за кръг с голям (джъмбо) размер 1 шаблон на елипса и 1 * стирающий екран.Съдържа общо 29 малки и по-големи кръгове и 33 овална.Материал - шаблони за чертане на кръгове, изработени от висококачествена пластмаса, и на екрана за изтриване, изработени от метал, лек и здрав, това лесно се огъне или да се разделят. Гладка повърхност, приятна на допир, а чистият зелен цвят предпазва очите.Лесен за използване - нашите шаблони за чертане идват с модели на геометрични рисунки под формата на кръгове и елипси, а също и с стирающим щит на шаблони форми на перфектния размер, вместо един голям шаблон всички размери, което улеснява поставянето им в работата си и улеснява носенето със себе си.Широко приложение - шаблони шаблон геометрични кръгове са идеални за относителна измервания, строителни кофражни, архитектура, художествен дизайн, идеални шаблони за рисуване кръгове, за дома, офиси, училища и други случаи. .Пакет ценности.

Основни свойства

Избор на купувачи