.

.

Бутилка за вода за кучета FOOPOMARY, [2022 Отточна тръба на шарнирна връзка вход / изход вода] Преносим Диспенсер за вода за домашни Любимци, Разходки на открито, Туризъм, П?

Бутилка за вода за кучета FOOPOMARY, [2022 Отточна тръба на шарнирна връзка вход / изход вода] Преносим Диспенсер за вода за домашни

BGN 48.05
Сума
В магазина

【Голяма ясла】- Тази пътна бутилка за вода за кучета с голям поилкой във формата на облак размер на 2,8 * 4 инча, което не само гарантира, че вашето куче да може лесно е да се пие, но и не намочит си. 350 мл вода + 200 мл храна може да отговори на нуждите на малките и средни кучета в рамките на един ден. 【Компактен И преносим】-Въртящи начин няма да навреди на ноктите си, бързо да се излива вода, и може да се използва отново недопитую вода, един страничен заключване за допълнителна защита от течове на вода, и вие можете да го сложите в раницата си, без да се притеснявате, или удобно за носене на ръка за приложени каишка. 【Безопасна и устойчива】- Тази преносима бутилка за вода за кучета е изработена от висококачествен хранителен пластмаса. Здрава и подходяща за рециклиране, лесно се обработва и се измива.Тя ще запази здравето и жизнеността на вашия домашен любимец.Насладете се на безопасно и забавно занимание на открито със своя домашен любимец. 【Подвижни И моющийся】-Целият корпус е подвижна, което е удобно за редовно почистване и дезинфекция. преносима бутилка за вода за кучета.

Основни свойства

Избор на купувачи