.

.

Cabilock Кръгла Дъска за Рязане Дъска За Пица Кръгла Дървена Дъска за Рязане Кухненска Дъска за Рязане Дъска за Рязане Дъска за Рязане Кръгла Дъска за Рязане Дъска за П?

Cabilock Кръгла Дъска за Рязане Дъска За Пица Кръгла Дървена Дъска за Рязане Кухненска Дъска за Рязане Дъска за Рязане Дъска за Рязане

BGN 7.41
Сума
В магазина

Материал с висока якост не вреди на нож, дъска за рязане рязане, без следи, всеки път, когато тя като нова.Малки детайли, тази дъска за рязане идеален за рязане на плодове, месо, зеленчуци, риба и така нататък.Тази дървена дъска за рязане също може да се използва като чиния за хранене по време на партита.Изработена от естествен материал премиум-клас, дъска за рязане е удобен и практичен за използване в кухнята.Отлично качество на изработка и приятна текстура, ще бъдат безопасни и хигиенични за всички хранителни продукти и зеленчуци.Описание Нашата дъска за рязане е направена от висококачествен материал за еднократна употреба и слабо се поддава на обработка.Лесен за използване и пране, за многократна употреба нож не затупит му.Той също може да устои на дадена миризма.Благодарение на материала от естествено дърво тази дъска за рязане е лесна, тя може да бъде лесно за носене навсякъде.Плака е полезна в кухнята, в трапезарията, в приготвянето на барбекю и други събития на открито.Характеристики -Цвят : каки Материал : дърво Размер : 25,50 X25,50 X1,50 см /10,02 X10,02 X0,59 см -Тази дървена дъска за рязане също може да се използва като чиния за хранене по време на партита. -Материал с висока якост не вреди на нож, дъска за рязане рязане, без следи, всеки път, когато тя като нова. -Малките детайли, тази дъска за рязане идеален за рязане на плодове, месо, зеленчуци, риба и така нататък. -Отлично качество на изработка и приятна текстура, ще бъдат безопасни и хигиенични за всички хранителни продукти и зеленчуци. -Изработена от естествен материал премиум-клас, дъска за рязане е удобен и практичен за използване в кухнята на САЩ - Цвят : каки.- Размер : 25,5 X25,5 см. на Помещение включва 1 х дъска за рязане бяла дъска.

Основни свойства

Избор на купувачи