.

.

DOITOOL 5 бр. Възел Ден Широката Еластична Универсална Лента Превръзка На Главата Аксесоари Година Черни Обръчи Бродерия Дамски Превръзка На Главата си Обръч за Момич?

DOITOOL 5 бр. Възел Ден Широката Еластична Универсална Лента Превръзка На Главата Аксесоари Година Черни Обръчи Бродерия Дамски Превръзка

BGN 0.33
Сума
В магазина

Превръзка на главата за момичета : Те са с подходящ размер и удобна конструкция, която не ще ви донесе дискомфорт.Превръзка на главата за йога : ? прическа е изработен от висококачествен материал с отлично качество на изработка.Елегантен заплетен дизайн ще гарантира практичността и популярност сред шапки.Сложна структура и ръчна работа го правят уникален и отличителен.Аксесоар за коса за една дама : Материал е безопасна, устойчива на износване и практичен за по-дълга употреба.Тъканта превръзка на главата : ? Изискан дизайн ви дава уникални естетическите усещания, които са впечатляващи и декоративни.Превръзка от неопрен за грим : Елегантна превръзка на главата са изработени от висококачествени материали и е удобно в чорап.Осъществяване списък 5 бр. x 1 × Превръзка на главата Особености - Елегантна лента за коса е предназначена за създаване на елегантна и шикозна прическа, много декоративни аксесоари за коса с възел. - Дамска превръзка на главата с завязанной структура, такава нежна и уникална, пълна с елегантност, за момичета. -Цвят : черен прическа за момичета - Той има подходящ размер и удобна конструкция, конструкция, която не ще ви донесе дискомфорт в ретро стил с завязанным възел ръб. - Лека и проста структура, нашата главоболие превръзка за носене за всекидневна декор, грим и дизайн на шапки за партита. -Материал : Марля, еластична тъкан, широки ленти за глава, Превръзка на главата в ретро стил съчетава добре с вашите различни стилове на облекло, е много практично за използване превръзка на главата-тюрбан. -Размер : 18.00 X14.00 X5.00 см /7.07 X5.50 X1 Аксесоари за коса.Описание на продукта Дамска превръзка на главата с узловатой структура, такава нежна и уникална, пълна елегантност.превръзка на главата Тази изискана дамска превръзка от неопрен за коса ще ви направи по-очарователна, когато сте на последния вечер или парти. преден лента за коса с възел Идеалното бижу за дневна прическа, която е пълна с мода и красота.прическа за плевене на Сложна структура и ръчна работа го правят уникален и отличителен.

Основни свойства

Избор на купувачи