.

.

Dejjfoi Корейски Стил, Вилици за плодове с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Керамика, Вилица за Десерт, Комплект вилици за Лунната торта, Украса на масата (Цвят: 5 вил?

Dejjfoi Корейски Стил, Вилици за плодове с дълга дръжка от Неръждаема Стомана, Керамика, Вилица за Десерт, Комплект вилици за Лунната

BGN 40.91
Сума
В магазина

1. Уникален дизайн, визуално е по-елегантна, тя може да се използва за декорация на дома.Ден на благодарността или Коледа - най-добрият избор за вас и вашите гости да се чувстват комфортно. 2. Табла за прибори за хранене - отличен заместител на подносу за прибори за хранене в кухненския шкаф.Стойка също може да побере други видове кухненски принадлежности. 3. Държач за кухненски прибори използва този удобен тава за сушене на чинии, за да се поддържа купа чиста след измиване.Поддържайте чистотата и реда за багажник.Не трябва да се търси кухненски прибори в кутии или шкафчета. 4. Лесна поддръжка : просто измийте ръчно или избършете с влажна кърпа; не погружайте във вода и не мийте в съдомиялна машина.

Основни свойства

Избор на купувачи