.

.

Демонтажная планк Dolibest 28 Demo Bar с 2 назъбен Тежкотоварни Отбойник за палети с дръжка, с железен лост за разбиване на палети с Цельнометаллической дръжка, Ефективно и ?

Демонтажная планк Dolibest 28 Demo Bar с 2 назъбен Тежкотоварни Отбойник за палети с дръжка, с железен лост за разбиване на палети с

BGN 21.33
Сума
В магазина

Мощен инструмент за демонтаж : С помощта на два остри и здрави зъби, този демонстрационен човек може лесно поддевать дъски, паркет, пирони, дранку, гипсокартон, сайдинг, премахване на настилки и др.Това е универсален и ефективен инструмент за всеки проект, по разрушаване, реконструкция или изграждане. Ергономична дръжка : Дръжка за премахване на палет е с ергономичен дизайн с неплъзгащи мека гумена подплата (9,64 на инч), което осигурява удобен и здрав сцепление, намаляване на умората на ръката и травма.Това също ви помага да спестите време и разходи за труд, за осигуряване на комфорт.Лесна употреба : Destroyer е цялата дръжка, монтаж, не изисква, готов за употреба по всяко време.Дължина на дръжката е 23,7 инча и дължина на вилиците - 4,3 инча, което осигурява оптимално усилие и обсега.Зъбите са също заострены, за да влезе в трудно достъпните места и пукнатини.Надежден професионалисти : Този монтировочный машина - незаменим инструмент за изпълнители, дърводелци, покривач, водопроводчици, електротехници и любителите на занаяти собствените си ръце.Той е изработен от неръждаема стомана, стабилна и устойчива на корозия.Той е проектиран за да спестите време и усилия при всяка работа по премахване.Гарантирано Удовлетворение : Вилица за разглобяване на Dolibest се предлага с доживотна гаранция и 30-дневна гаранция за връщане на парите.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, ние ще го оправим.Дръжка и вилица в долната част на напълно заварени, че се повишава носещата способност и го прави по-трайни.Ръкохватка ергономичния си дизайн с неплъзгащи мека гумена подплата (9,64 на инч), което осигурява удобен и здрав сцепление, намаляване на умората на ръцете и наранявания.Дължина на ръкохватката : 23,7 инча.Дължина на вилиците : 4.3 инча.Пространство за вилици, 4 инча.Диаметър на куплунга : 0,8 инча.Разликата между вилици : 2,4 инча. Резервоарът е с дължина 43,1 инча. 49,7 инча. 51 инча. 4,9 инча. 6.3 инча. 7 инча. 5,1 инча. 7,8 инча. 9.2 инча.

Основни свойства

Избор на купувачи